Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

Door Van Beekum Specerijen, 12 maart 2020

Verbeter je weerstand met deze kruiden

Een goede weerstand is misschien wel belangrijker dan ooit. In deze blog geven we je tips welke drie specerijen kunnen bijdragen aan een goede en gezonde weerstand. Denk bijvoorbeeld aan ons vitamine C poeder, wat op dit moment in China wordt ingezet om het coronavirus te bestrijden.

Kurkuma

Dit gele kruid bevat curcumine, dit is een krachtig antioxidant dat ontstekingen in het lichaam tegen gaat. Voeg het toe aan gerechten of voor een grotere dosering voeg je een theelepel toe aan een kop heet water.

Gember

Waarschijnlijk heb je het wel eens gehoord, gember thee helpt tegen van alles en dat klopt. Gember heeft vooral een gunstige invloed op je maag- en darmstelsel. Gember kun je verwerken in soepen, maaltijden of drankjes.

Kaneel

De stoffen die in kaneel zitten bevatten antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen. Kaneel werkt ontstekingsremmend en zit vol met antioxidanten. Reden genoeg om dus een extra schepje kaneel aan je koffie, smoothie of ontbijtje toe te voegen!

Vitamine C poeder

Het is geen specerij of kruid, maar vitamine C poeder is wel super effectief om klachten van een griepvirus te beperken of voorkomen. Op dit moment wordt vitamine C op grote schaal ingezet in China om het coronavirus te bestrijden. Een theelepeltje per dag mengen met water is voldoende. Bestellen doe je hier.