Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf 35,- en anders maar 2,99.-
100% tevredenheidsgarantie: Niet goed = geld terug.
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf 35,- en anders maar 2,99.-
100% tevredenheidsgarantie: Niet goed = geld terug.

Eten met Nick

Productomschrijving
Hét kookboek van YouTube-fenomeen Nick Toet!Eten met Nick van YouTube-fenomeen Nick Toet staat vol makkelijke recepten en tips en tricks waarmee zelfs jij kunt leren koken. Van de meest fluffy American pancakes tot superturboshoarma en van een Broodje Beschuitstuitah en Boeuf Bourguignon tot aan Haagse worstenbroodjes. Weg met al die moeilijke ins...

Hét kookboek van YouTube-fenomeen Nick Toet!

Eten met Nick van YouTube-fenomeen Nick Toet staat vol makkelijke recepten en tips en tricks waarmee zelfs jij kunt leren koken. Van de meest fluffy American pancakes tot superturboshoarma en van een Broodje Beschuitstuitah en Boeuf Bourguignon tot aan Haagse worstenbroodjes. Weg met al die moeilijke instructies en gewoon lekker koken zoals het hoort; zonder poespas en naar eigen smaak. Het moet net dat ene plekje raken waarvan je zegt 'oh mijn god, ik heb nog nooit zo lekker gegeten'. Want dat is wat Nick het liefst maakt: eten voor je zieltje!

Productspecificaties

Inhoud

Taal:Nederlands
Bindwijze:Hardcover
Druk1
Verschijningsdatum: november 2021
Aantal pagina's:192 pagina's

Betrokkenen

Auteur(s):Nick Toet
Uitgever: Carrera

Productspecificaties

Artikelnummer
20200196
EAN
9789048861774

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Lars Bergman op 9 Februari 2022
    Leuk boek met lekkere recepten!
Schrijf je eigen review

Recent bekeken

Van Beekum Specerijen Eten met Nick
Van Beekum SpecerijenEten met Nick

Eten met Nick van YouTube-fenomeen...

Eten met Nick van YouTu...

Op voorraad
25 Incl. btw
      Toevoegen
      Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »