Ketjap manis
Ketjap (Indonesisch: kecap) manis is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van sojasaus, suiker, melado (melasse) en water. Ketjap manis is zoet van smaak en bruin van kleur. Onze variant is dik en onmisbaar in verschillende oosterse gerechten. Ketjap manis geeft ook een verrassende smaak aan jus, soepen en sauzen.
Ook geschikt voor het insmeren van grill producten.
Ketjap manis kopen
Heb je vragen over ketjap kopen of het gebruik van onze ketjap? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen over ketjap manis en onze andere producten. Jouw ketjap wordt zorgvuldig verpakt in een hersluitbare verpakking met anti lek dop of in een grote jerrycan en bij je thuisbezorgd. Ketjap manis kopen was nog nooit zo eenvoudig.
Voedingswaarde & ingrediënten
Ingrediënten: water, melado, suiker, gehydroliseerd soja eiwit, glucosestroop, zout, verdikkingsmiddelen (E466), zuurteregelaar (citroenzuur), kleurstof (E150d), conserveermiddel (E202), salmiakzout
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 646 | KJ |
Energie | 154 | kcal |
Vetten | 0,0 | g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 0,0 | g |
Koolhydraten | 36,1 | g |
- waarvan suikers | 36,1 | g |
Vezels | 0,0 | g |
Eiwitten | 1,4 | g |
Zout | 3,4 | g |