Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

Door Van Beekum Specerijen, 16 maart 2023

Zelf chili con carne kruiden maken

Chili con carne is een populair Mexicaans gerecht dat bestaat uit gehakt, chilipepers, tomaten, kruiden, uien en bonen.  Door je eigen chili con carne kruiden te maken, kun je de smaak van je chili con carne nog lekkerder maken. In deze blog lees je alles over het maken van je eigen chili con carne kruiden!

Wat is chili con carne en waarom is het zo populair?

Chili con carne is een kruidig gerecht met rundvlees, chilipepers, uien, tomaten, knoflook en andere kruiden. Het is een van de meest populaire gerechten uit de Tex-Mex keuken en heeft een aantal verschillende variaties. Het is populair omdat het eenvoudig te maken is, heerlijk smaakt en veel verschillende ingrediënten kan bevatten. Het is ook een heerlijk comfort food dat gemakkelijk te variëren is door het toevoegen van andere kruiden, groenten of bonen. Chili con carne is ook een populair gerecht omdat het geschikt is voor vegetariërs en veganisten als het rundvlees wordt vervangen door bonen of andere plantaardige ingrediënten.

Waarom zelf chili con carne kruiden maken?

Het maken van je eigen chili con carne kruidenmix is een leuke manier om je gerecht naar eigen smaak te maken. Het geeft je de mogelijkheid om te experimenteren met smaken en te experimenteren met verschillende soorten kruiden. Het is een leuke manier om een uniek gerecht te maken en om iets te krijgen dat precies is zoals jij het wilt. Het is ook een goedkope manier om de smaak van je gerecht te verbeteren.

Wat heb je nodig om je eigen chili con carne kruiden te maken?

Gebruik: 15-20 gram per kilogram.

Voordelen van het maken van je eigen chili con carne kruiden

Het maken van je eigen chili con carne kruiden heeft veel voordelen. Ten eerste kun je je kruidenmix aanpassen aan je persoonlijke smaak. Je kunt de hoeveelheid van elke specerij naar je eigen voorkeur aanpassen. Ook heb je een hele verse kruidenmix, waarmee je de lekkerste chili con carne maakt.

Eigen chili con carne kruiden gebruiken

Nu je je eigen kruidenmix hebt gemaakt kun je aan de gang. Met deze kruidenmix kun je niet alleen heerlijke chili con carne maken, maar ook:

  • Burrito’s;
  • Taco’s;
  • Fajita’s;
  • Enchilada’s.

Kant-en-klare tex mex kruiden voor chili con carne

Heb je geen tijd of zin om zelf een kruidenmix voor chili con carne te maken. Ga dan voor de kant-en-klare chili con carne kruidenmix. Met deze kruidenmix kun je alle kanten op.

Aan de slag met kruiden voor chili con carne

Ga jij voor je eigen gemaakte kruidenmix of voor de kant- en klare Chili con carne kruidenmix van Van Beekum Specerijen? Met beide kruidenmixen maak jij de lekkerste gerechten klaar. Dus bestel vandaag nog en ga morgen aan de slag!