Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

Door Van Beekum Specerijen, 5 januari 2023

Zelf Italiaanse kruiden maken

Bij Van Beekum Specerijen hebben wij een breed assortiment aan kruidenmixen, neem bijvoorbeeld onze Italiaanse kruiden met of zonder zout. Dit is een kant-en-klare kruidenmix, maar een Italiaanse kruidenmix is ook heel gemakkelijk zelf te maken. In deze blog lees je alles over het maken van je eigen Italiaanse kruiden!

Wat zijn Italiaanse kruiden?

Italiaanse kruiden worden gebruikt om de smaak van Italiaanse gerechten te verbeteren. Ze worden vaak toegevoegd aan sauzen, soepen, salades, vleesgerechten, pizza's en pasta's. De meest populaire Italiaanse kruiden zijn basilicum, oregano, tijm, rozemarijn, salie, knoflookpoeder en peper.

Waarom zelf Italiaanse kruiden maken?

Er zijn veel voordelen aan het zelf maken van Italiaanse kruiden. Ten eerste kun je precies de smaak krijgen die je wilt, omdat je de ingrediënten zelf kunt kiezen. Ten tweede kun je zeker weten dat je kruiden vers en van hoge kwaliteit zijn. Ten derde kun je de kruiden maken met ingrediënten die je al in huis hebt, waardoor je geld kunt besparen. Ten slotte kun je de kruiden bewaren en opnieuw gebruiken, waardoor je geen kruiden meer hoeft te kopen.

Wat heb je nodig om je eigen Italiaanse kruiden te maken?

Gebruik: 6-8 gram per kilogram.

Eigen Italiaanse kruiden gebruiken

Een eigen Italiaanse kruiden maken is een leuke manier om je gerechten een unieke smaak te geven. Als je te veel kruidenmix hebt kun je deze het beste in een potje met een afsluitbare deksel in het donker bewaren. De kruiden gaan zo nog maanden mee!

Kant-en-klare Italiaanse kruiden

Heb je geen tijd of zin om zelf Italiaanse kruiden te maken. Ga dan voor de kant-en-klare Italiaanse kruiden van Van Beekum Specerijen. Met deze kruidenmix kun je alle kanten op.

Aan de slag

Ga jij voor je eigen gemaakte kruidenmix of voor een kant-en-klare kruidenmix van Van Beekum? Met beide kruidenmixen maak jij de lekkerste Italiaanse gerechten klaar. Dus bestel vandaag en ga morgen aan de slag!