Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0

KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27

0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27

Door Van Beekum Specerijen, 20 januari 2023

Zelf kruidenboter maken

Kruidenboter is niet weg te denk bij elke barbecue of etentje, een stokbroodje kruidenboter doet het altijd goed. De kruidenmix voor kruidenboter kun je heel makkelijk zelf maken en hiermee maak jij je eigen unieke kruidenboter. In deze blog lees je alles over het maken van je eigen kruidenboter!

Wat is kruidenboter?

Kruidenboter is een mengsel van boter en kruiden. Het is een veelgebruikt ingrediënt in de keuken, waar het vaak wordt gebruikt om gerechten te verrijken met smaak. Kruidenboter wordt gemaakt door de boter te mengen met verschillende kruiden zoals tijm, peterselie, knoflook, oregano, knoflook, peper en zout.

Waarom zelf kruidenboter maken?

Er zijn verschillende redenen waarom je zelf kruidenboter zou kunnen maken. Ten eerste kun je de boter precies zo maken als je wilt, met de kruiden en smaken die je lekker vindt. Ten tweede is het een goede manier om verschillende kruiden en smaken te combineren om een unieke smaak te creëren. Ten derde is het een leuke manier om je kookvaardigheden te verbeteren. Ten slotte is het een goedkope manier om je eigen kruidenboter te maken, zonder de hoge kosten van het kopen van kant-en-klare kruidenboter.

Wat heb je nodig om je eigen kruidenboter mix te maken?

Gebruik: 10 gram met 250 gram boter.

Deze kruidenboter mix niet alleen gebruiken om kruidenboter van de maken voor op een stokbroodje. Deze kruidenmix is ook te gebruiken om vlees, vis, gevogelte, groenten, aardappelen en andere gerechten te kruiden.

Kant-en-klare kruidenboter mix

Heb je geen tijd of zin om zelf een kruidenboter mix te maken. Ga dan voor de kant-en-klare kruidenboter melange van Van Beekum Specerijen. Maak in een handomdraai de lekkerste kruidenboter!

Aan de slag

Ga jij voor je eigen gemaakte kruidenmix of voor een kant-en-klare kruidenboter melange van Van Beekum? Met beide kruidenmixen maak jij de lekkerste kruidenboter. Dus bestel vandaag en ga morgen aan de slag!