Buitenkok in 4 seizoenen!




BBQ52 is een veelzijdig bbq-boek vol lekkere recepten en fraaie foto’s. Bovendien is het een inspirerend jaarverslag van een dirigent, tevens ervaren hobbykok, die als beginnend ‘Grillmaster van de Achtertuin’ in Hollands weer en wind buiten kookt op een kamado. In het boek volgt de lezer de Cooking Conductor in zijn ontwikkeling; het laat naast de heerlijke resultaten ook de leerpunten zien. Zo is een heldere handleiding ontstaan voor het werken met een kamado (of vergelijkbare afsluitbare barbecues).
Kennis en ervaring worden gedeeld en beschreven vanuit het perspectief van de gebruiker. Bij de meer dan honderdvijftig originele recepten komen nagenoeg alle bereidingstechnieken aan bod. Verder laat de Cooking Conductor de lezer kennismaken met de fascinerende wereld van thee en geeft hij haalbare tips voor de bordopmaak.
In het boek rept The Cooking Conductor er niet over, maar de aanleiding van dit heerlijke avontuur was aanvankelijk een stuk minder feestelijk: door het volledig wegvallen van zijn werkzaamheden als dirigent vielen alle inkomsten weg. Als Cooking Conductor heeft hij een nieuwe weg gevonden in de Safe Haven die zijn stadstuin achter zijn huis door corona vormde.
Titel: Buitenkok in 4 seizoenen!
Subtitel: BBQ52 – The Cooking Conductor
Auteur: Roy Voogd
ISBN: 9789090340500
Uitgever: Guardian Publish
Eerste druk: Oplage 1.500
Uitgave: 248 pagina’s luxe gebonden pagina’s in full colour
Formaat: 225×280 mm
Publicatiedatum: 24 februari 2021
Productspecificaties
- Artikelnummer
- 20200111
- EAN
- 9789090340500
Reviews
- Gepost door: Erik De Baets op 13 November 2021Mooie documentatie.
- Gepost door: Erwin Schepers op 7 Juni 2021WAT EEN SUPERBOEK! Een must voor iedere hobby-bbq'er!
Ik heb een behoorlijke rij BBQ-boeken in mijn kast staan, maar deze is zo lekker geschreven, met zóveel praktische informatie en écht heel erg bruikbare recepten. Het is e...WAT EEN SUPERBOEK! Een must voor iedere hobby-bbq'er! Ik heb een behoorlijke rij BBQ-boeken in mijn kast staan, maar deze is zo lekker geschreven, met zóveel praktische informatie en écht heel erg bruikbare recepten. Het is echt een feestje om met dit boek op schoot mijn volgende bbq-gerechten te plannen. En, eh... die thee bij je bbq. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik het met argusogen heb gelezen. En toen toch een keer geprobeerd. Voor een alledaagse bbq is dat het niet voor mij, maar als ik iets bijzonders maak, dan neem ik het voortaan wel mee in de overweging! Dat was enorm verrassend en zeker voor herhaling vatbaar.Lees meerLees minder - Gepost door: Diana op 26 Februari 2021Een super mooi en compleet boek. Eentje die je er echt bij moet hebben. Van rubs tot nagerechten en alles wat er tussen zit.