Komijnzaad heel
Komijnzaad heel is lekker in Mexicaanse of Indiase gerechten. Het geeft ook dat beetje extra aan gerechten voor de grill of barbecue. Laat curry, stoofschotels, chili, couscous of lamsvlees heerlijk worden door komijnzaad.
Komijn is bekend als ingredient in komijnenkaas, echter wordt het ook veel toegepast in Mediterrane, Aziatische en Arabische gerechten. Gemalen komijnzaad staat ook wel bekend als djinten. Maar dit betreft de hele variant.
Gebruiken
Komijnzaad heeft een warme en aromatische smaak die te vergelijken is met anijs. Komijnzaad wordt veel gebruikt bij
- Zuurkool.
- Komijnekaas.
- Tajines.
- Rijst.
- Vlees.
- Couscous.
- Currys.
- Mexicaanse keuken.
- Spaanse keuken.
- Chili con carne.
Kopen
Twijfel je nog om komijnzaad heel te kopen? Meer dan 50.000 tevreden particulieren en professionals gingen je al voor en beoordelen ons met een 9,6/10. Vanaf het moment dat je bestelt gaan wij er direct alles aan doen om je zo snel mogelijk te voorzien van een pakketje vol met smaakmakers. In de meeste gevallen wordt je pakketje gratis verzonden en is het de volgende dag al in huis. Risico loop je niet want bij Van Beekum Specerijen ontvang je als enige kruidenleverancier een 100% tevredenheidsgarantie. Als het je niet bevalt ontvang je gewoon je geld terug.
Voedingswaarde komijnzaad heel
Ingrediënten: kruiden en specerijen (komijnzaad)
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1784 | KJ |
Energie | 428 | kcal |
Vetten | 22,3 | g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 1,5 | g |
Koolhydraten | 33,7 | g |
- waarvan suikers | 2,3 | g |
Vezels | 10,5 | g |
Eiwitten | 17,8 | g |
Zout | 0,4 | g |
De beste dag om komijnzaad heel te kopen is vandaag!