Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0

KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27

0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27

Door Van Beekum Specerijen, 20 september 2022

Welke kruiden passen bij lamsvlees?

Lamsvlees is een zeer populair stuk vlees voor in de pan, uit de oven of op de BBQ. Met name lamsrack, lamskotelet en lamsbout zijn populair. Maar welke kruiden of specerijen gebruik je bij het maken van een lamsvlees gerecht? De volgende kruiden en specerijen zijn zeer geschikt voor het kruiden van een mooi stuk lamsvlees:

Andere smaakmakers zijn ui, knoflook en natuurlijk zout.

Welke kruidenmixen bij lamvlees?

Naast kruiden en specerijen zijn er ook kruidenmixen die erg goed gaan samen met lamsvlees. De volgende kruidenmixen raden wij aan bij de bereiding van een stukje lamsvlees:

Kruid het stuk lamsvlees goed in en laat de kruiden een poosje intrekken om het lekkerste stukje vlees op tafel te zetten.

Welke marinade bij lamsvlees?

Naast kruiden, specerijen en kruidenmixen kun je ook gebruik maken van een marinade. De Jura marinade is een echte aanrader voor het marineren van lamsvlees. De jura marinade is heerlijk op lamsrack, smeer de lamsrack in en gebruik tussen de 80-120 gram marinade per kilo vlees. Laat vervolgens de marinade 12 uur intrekken voor een heerlijk stukje vlees.

Combinatie van kruiden en marinade

Een combinatie van kruiden en een marinade is een echte aanrader. Kruid de lamsrack met de SPG kruidenmix en maak het af met de jura marinade.

Welke saus bij lamsvlees?

Om lamsvlees helemaal af te maken kun je ook gebruik maken van een saus. Daarvoor hebben wij de Smokey BBQ saus of Aioli. Deze sauzen smaken erg goed bij lamsvlees.

Pakket met kruiden voor lamsvlees

Om het je gemakkelijk te maken hebben de kruidenexperts van Van Beekum Specerijen een compleet pakket samengesteld waarin je alles vind om je lamsvlees te voorzien van een ongekende smaakboost. 

Lamsvlees Kruiden Pakket

Aan de slag

Ga aan de slag met de tips van Van Beekum Specerijen. Met de bovenstaande tips zorg voor een smaakboost aan je lamsvlees. Gaar het lamsvlees tot een kerntemperatuur van 55 a 60 graden voor een mooi rose resultaat. Bestel je kruiden vandaag en ga morgen aan de slag!