Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0

KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27

0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27KINGSWEEK: GRATIS VERZENDING! Gebruik code GRATISVERZ27

Door Van Beekum Specerijen, 9 februari 2023

Zelf kruidenmix maken voor ei

Eieren zijn een veelzijdige basis voor een heerlijke maaltijd. Of je nu kiest voor een omelet, een gebakken ei of een frittata, het is een eenvoudige manier om je maaltijd te verrijken. Door je eigen ei kruidenmix te maken, kun je de smaak van je eieren nog lekkerder maken.

Kruidenmixen bij ei gerecht

Kruidenmixen zijn een perfecte manier om je eieren meer smaak te geven. Of je nu gaat voor een klassieke boerenomelet of een verfijnde gerechten, met de juiste kruidenmix maak je alles lekkerder. Het maken van je eigen kruidenmix is ideaal als je precies weet wat je lekker vindt en je de kwaliteit van je ingrediënten zelf kunt bepalen. Als je een ei kruidenmix wilt maken, heb je een paar eenvoudige ingrediënten nodig en een beetje tijd en geduld.

Waarom zelf kruidenmix voor ei maken?

Het maken van je eigen ei kruidenmix heeft veel voordelen. Je hebt de controle over de ingrediënten, zodat je de smaak van je eieren kunt aanpassen naar je eigen smaak. Ook kun je je kruidenmix maken met kruiden die je al in huis hebt, waardoor je geen geld hoeft uit te geven aan kant-en-klare mixen. Bovendien kun je je kruidenmix bewaren en deze op elk moment gebruiken.

Wat heb je nodig om je eigen ei kruiden te maken?

Gebruik: Naar smaak.

Eigen ei kruidenmix gebruiken

Nu je je ei kruidenmix hebt gemaakt, is het tijd om deze te gebruiken. Je kunt de kruidenmix gebruiken als een kruidenboter voor op gebakken eieren, maar je kunt het ook door je omelet mix roeren. Als je liever een frittata maakt, kun je de kruidenmix ook toevoegen voor extra smaak.

Kant-en-klare kruidenmix voor ei

Heb je geen tijd of zin om zelf een ei kruidenmix te maken. Ga dan voor een kant-en-klare omelet kruidenmix van Van Beekum Specerijen. Met deze kruidenmix maak je de lekkerste ei gerechten!

Aan de slag met kruiden voor ei!

Ga jij voor je eigen gemaakte kruidenmix of voor een kant-en-klare omelet kruidenmix van Van Beekum? Met beide kruidenmixen maak jij de lekkerste gerechten klaar. Dus bestel vandaag en ga morgen aan de slag!