Olijfolie Extra Vierge
Olijfras : Arbequina, Picual, Cornezuelo, Verdial
Een Extra Vierge olijfolie van het beroemde huis Naturvie uit het West-Spaanse Extremadura. Een blend van vier olijvenrassen en alle vier drukken ze hun stempel op de smaak en geur. Fruitig en groen met hints van appel, groene amandel, groen blad en tomaat. Tot slot een klein bittertje, mooi in balans met de zoete tonen.
Deze olijfolie is goed bekend onder de gastronomische top van Nederland en België. Hun olijfolie is onder label gebracht van diverse Michelin Ster Restaurants.
Voedingswaarde & Ingrediënten
Ingrediënten: olijfolie extra vierge
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 3700 | KJ |
Energie | 900 | kcal |
Vetten | 100,0 | g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 18,9 | g |
Koolhydraten | 0,0 | g |
- waarvan suikers | 0,0 | g |
Vezels | 0,0 | g |
Eiwitten | 0,0 | g |
Zout | 0,0 | g |