Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf 35,- en anders maar 2,99.-
100% tevredenheidsgarantie: Niet goed = geld terug.
Bekijk alle categorieën
0

Alleen bij Van Beekum Specerijen: Gratis verzending vanaf 35,- en anders maar 2,99,-Alleen bij Van Beekum Specerijen: Gratis verzending vanaf 35,- en anders maar 2,99,-

0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf 35,- en anders maar 2,99.-
100% tevredenheidsgarantie: Niet goed = geld terug.

Alleen bij Van Beekum Specerijen: Gratis verzending vanaf 35,- en anders maar 2,99,-Alleen bij Van Beekum Specerijen: Gratis verzending vanaf 35,- en anders maar 2,99,-

Door Van Beekum Specerijen, 26 januari 2022

Welke kruiden passen bij ei?

Ei is een erg populair. Vanwege de smaak en het gebruiksgemak. Maar welke kruiden en specerijen zijn goed te combineren met ei, hieronder een aantal voorbeelden van kruiden en specerijen die goed samen gaan met ei:

  • Bieslook;
  • Basilicum;
  • Dragon;
  • Rozemarijn;
  • Tijm;
  • Knoflook;
  • Peterselie;
  • Paprika poeder;
  • Oregano;
  • Majoraan;
  • Peper en zout.

Combinaties met kruiden bij ei?

Ei kun je op verschillende manieren te bereiden. Hieronder zijn een aantal manieren beschreven hoe je ei kunt bereiden in combinatie met kruiden en specerijen:

Roerei met kruiden en specerijen:

  • Bieslook;
  • Kervel;
  • Peterselie;
  • Tijm;
  • Rozemarijn;
  • Majoraan;
  • Peper en zout.

Omelet met kruiden en specerijen:

  • Bieslook;
  • Kervel;
  • Selderij (zout);
  • Rozemarijn;
  • Majoraan;
  • Peper en zout.

Gekookt ei met kruiden en specerijen:

  • Paprikapoeder of paprikapoeder gerookt;
  • Chilipoeder;
  • Kerrie poeder;
  • Cayenne peper;
  • Peper en zout.

Welke kruidenmixen bij ei?

Naast de kruiden en specerijen zijn er ook kruidenmixen die erg goed gaan samen met ei. De volgende kruidenmixen raden wij aan bij de bereiding van ei:

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »