Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

Door Van Beekum Specerijen, 16 december 2021

Welke kruiden passen bij vis?

Vis is zeer populair voor in de pan, uit de oven of op de BBQ, maar welke kruiden of specerijen gebruik je bij het maken van vis. Eerder schreven we al een blog over kruiden van zalm, maar het leek ons goed om ook de kruiden te bespreken die in het algemeen goed bij vis passen. De volgende kruiden en specerijen zijn zeer geschikt voor het kruiden van vis:

Andere smaakmakers zijn ui, citroen, knoflook en natuurlijk zout. We hebben ook een speciale categoriepagina ingericht waar je alle kruiden vindt die goed passen bij vis.

Welke kruidenmixen bij vis?

Naast de kruiden en specerijen zijn er ook kruidenmixen die erg goed gaan samen met vis. De volgende kruidenmixen raden wij aan bij de bereiding van vis:

We hebben ook een complete pagina ingericht waarop je alle kruidenmixen vind die goed passen bij vis.

Welke saus bij vis?

Om de vis helemaal af te maken kun je ook gebruik maken van een saus. Daarvoor hebben wij  knoflooksaus, deze saus smaakt erg goed bij vis uit zowel de pan, uit de oven of van de BBQ. Andere bekende sauzen die goed passen bij vis zijn remoulade saus of cocktailsaus.

Aan de slag met kruiden voor vis

Hopelijk heb je genoeg inspiratie op kunnen doen voor het op smaak brengen van je visgerechten. Vis is één van de meest smaakvolle en mooie producten om mee te werken. Je kunt namelijk ook heerlijk met vis barbecueën.

Veel plezier en alvast eet smakelijk! Wist  je dat al deze kruiden die goed passen bij zalm de volgende dag al bij jou in huis kunnen zijn? Waar wacht je nog op? Bestel nu!