Xanthaangom (E415)
Xanthaangom is een verdikkingsmiddel, maar het wordt ook gebruikt als vervanger van gluten (om het deeg meer stretchy te maken) en als emulgator (bijvoorbeeld voor sauzen en dressings).
Gebruik Xanthaangom bijvoorbeeld in:
- Jam
- Ijs
- Dressings
- Bij diverse bak gerechten
- Glutenvrij brood
- Bij andere glutenvrije bereidingen/producten
Xanthaangom kopen
Bestel je xanthaangom op een werkdag voor 15:00 uur? Dan verzenden wij dezelfde dag je bestelling nog. Heb je vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder met al je vragen over onze hulpstoffen en onze andere producten. Je xantaanghom E415 wordt zorgvuldig verpakt in een hersluitbare strooibus of een zak en altijd netjes verzonden.
Voedingswaarde xanthaangom E415
Ingrediënten: verdikkingsmiddel (E415)
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1339 | KJ |
Energie | 320 | kcal |
Vetten | 0,0 | g |
- waarvan verzadigde vetzuren | 0,0 | g |
Koolhydraten | 80,0 | g |
- waarvan suikers | 0,0 | g |
Vezels | 80,0 | g |
Eiwitten | 0,0 | g |
Zout | 0,0 | g |