Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!
Bekijk alle categorieën
0
0
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis*.
Gratis verzending vanaf € 40
100% tevredenheidsgarantie!

Door Van Beekum Specerijen, 7 februari 2023

Zelf kruidenmixen maken (recepten)

Kruidenmixen maken is een leuke en smakelijke manier om je gerechten op te vrolijken. Kruiden zijn een belangrijk onderdeel van het koken en met het juiste kruidenmengsel kun je je maaltijd naar een hoger niveau tillen. Of je nu kruidenmixen maakt voor gebruik bij salades, kip, vis, vlees of groenten, het voegt een unieke smaak toe aan je gerecht. Er zijn tal van kruidenmixen die je kunt maken, variërend van klassieke Italiaanse kruidenmixen tot Aziatische kruidenmengsels.

In deze blog vind je tips voor het maken van je eigen kruidenmixen en we sluiten af met een alfabetisch overzicht waarin we onze recepten prijsgeven.

Eigen kruidenmixen sinds 1908

Het maken van een kruidenmix lijkt op het eerste ook misschien niet zo moeilijk, maar om een fijne smaak te creëren is veel kennis nodig. Bij van Beekum Specerijen maken wij al kruidenmixen sinds 1908. Kennis en ervaring genoeg dus! We hebben een aantal van onze recepten beschikbaar gesteld voor jou. Of je nou Shoarma kruiden wilt gaan maken of een goede kruidenmix voor het kruiden van je eitje. Wij hebben een smaakvol recept voor je uitgewerkt.

Tips voor het maken van kruidenmixen

 Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen bij het maken van kruidenmixen:

  • Koop goede kwaliteit kruiden en specerijen;
  • Maak je kruidenmixen wanneer mogelijk zonder zout. Dat kun je altijd later nog toevoegen en zo kan iemand die minder zout wilt ook meegenieten van jouw kruidenmix;
  • Bewaar je kruiden en specerijen in een strooibus met seal of een andere pot die je luchtdicht kan afsluiten. Zo bewaar je de smaak en geur het best.

De kruidenmixen recepten van Van Beekum Specerijen

De recepten van Van Beekum Specerijen op alfabetische volgorde:

B:

C:

D:

E:

G:

H:

I:

K: 

M:

P:

R:

S:

 

Start vandaag met het maken van je eigen kruidenmixen

Waar wacht je nog op? Zorg ervoor dat je de juiste kruiden & specerijen in huis haalt en start direct met het maken van je eigen kruidenmixen. Heb jij misschien zelf nog leuke recepten die je wilt delen? Laat het ons weten!